Bouwmaterialen | Raab Karcher

BOUWMATERIALEN VAN RAAB KARCHER

  • Meer dan 60.000 bouwmaterialen
  • 37 vestigingen door heel Nederland
  • Perfecte logistiek
  • Onderscheidende diensten


Inloggegevens aanvragen

Bekijk producten

IJzersterk assortiment bouwmaterialen

Raab Karcher heeft voor iedere klus de juiste bouwmaterialen. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, een fundering of een dak, hout of gipsplaten, nieuwbouw of renovatie: Raab Karcher heeft de bouwmaterialen en oplossingen die u nodig heeft. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van 60.000 bouwmaterialen, waarvan wij er 25.000 uit voorraad kunnen leveren. U kunt terecht in één van onze 37 vestigingen of bestel gemakkelijk via onze webshop of via de app.

Bouwmaterialen van ons huismerk en alle bekende A-merken

Bij ons kunt u terecht voor alle bekende A-merken. Daarmee leveren wij u de kwaliteit die u nodig heeft. Tevens bieden wij een sterk assortiment van ons eigen huismerk Novipro. Novipro staat voor de kwaliteit die hoort bij een A-merk, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Naast Novipro en de A-merken vindt u bij ons ook het label Greenworks. Producten met Het Greenworks label zijn duurzame producten. Op die manier kunt u voldoen aan alle eisen op het gebied van milieubewust en duurzaam bouwen.

Perfecte logistiek van onze bouwmaterialen

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat (Leanworks). Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen.

Filter op
loading...