Landelijke bouwmaterialenhandel met 34 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANVRAGEN

Onze BOUWVAKTIE is terug!

De vakantiepret begint alweer vroeg dit jaar bij Raab Karcher. Onze BOUWVAKTIE loopt de gehele maanden juni en juli, van zaterdag 1 juni t/m woensdag 31 juli 2019.

Dit jaar kunnen er weer veel mooie zomerse prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs is zelfs een vakantiecheque t.w.v. € 750,-! Ook zijn er speciale zomerse combideals geselecteerd in ons spaarprogramma RaabPlus voor een zeer aantrekkelijk gereduceerd aantal punten.

De acties op een rijtje:

  • Winactie
    Alle Raab Karcher klanten die aan RaabPlus deelnemen, die tijdens de actieperiode juni en juli 2019 voor minimaal € 1250,- aan materialen afhalen (óók die via de webshop zijn besteld) maken kans op één van de prijzen. De prijswinnaars worden d.m.v. loting getrokken en krijgen in augustus bericht van Raab Karcher.

  • Zomerse combideals in RaabPlus
    In ons spaarprogramma RaabPlus staan zomerse combideals klaar tegen een wel heel aantrekkelijk aantal punten. Deze deals zijn door ons zelf geselecteerd en zijn interessant voor groot en klein. Zeker de moeite waard om te bekijken! Heb je je nog niet aangemeld voor ons spaarprogramma RaabPlus? Doe dit dan snel! Meer informatie.

Er zijn vele mooie prijzen te winnen, waaronder een onderwater camera, een zwembad, een hangmat met standaard, een action camera, en nog veel meer, dus kom zeker langs. 

Vraag je Raab Karcher contact voor meer informatie over deze mooie acties.
We wensen je alvast een hele fijne en mooie zomer toe!