Greenworks Academy Breda

Bekijk alle vestigingen

Openingstijden

Bezoekadres

Huifakkerstraat 18
4815 PN Breda
(076) 548 4700

Over deze vestiging
 

Greenworks Academy Breda is een van dé drie trainings- en kenniscentra voor de bouw- en installatiebranche. Deze vestiging is een inspirerende omgeving voor het delen van kennis over duurzaam bouwen en duurzame bouwmaterialen. Iedere vestiging bestaat uit drie ruimtes met elk een eigen thema, waardoor kennisoverdracht over duurzaam bouwen op verschillende manieren wordt belicht en gestimuleerd.
Binnen de ruimte met het thema ‘Leren’ kunt u terecht voor zowel vakman- als thematrainingen en seminars. Greenworks Academy biedt naast het grote aanbod standaard trainingen ook trainingen speciaal die speciaal voor u of uw bedrijf op maat worden gemaakt. Door de samenwerking met gerenommeerde leveranciers en andere partners biedt de Greenworks Academy trainingen aan over de meest actuele onderwerpen in de bouw. In de toonzaal met het thema ‘Zien’ is een deel van een nieuwbouwhuis en van een renovatiewoning nagebouwd. Daar kunt u zelf zien op welke manier de duurzame producten worden toegepast in de praktijk. De laatste ruimte met ‘Doen’ als thema is bedoeld voor het geven van demonstraties. U kunt hier ook zelf in aanraking komen met de verschillende duurzame mogelijkheden en producten.
De verschillende ruimtes van de Greenworks Academy zijn ook zeer geschikt om uw eigen training of evenement te organiseren. Door de brede faciliteiten is iedere vestiging van de Greenworks Academy een ideale locatie om duurzaam bouwen binnen uw organisatie onder de aandacht te brengen.
Filter op
loading...