Preventieve maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Het kabinet heeft verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus genomen. Wij nemen daarom ook preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit.

We willen u van harte welkom heten maar i.v.m. uw en onze veiligheid kunnen wij alleen helpen als u een afspraak gemaakt heeft. Dit om te voorkomen dat we met teveel mensen in onze showroom tegelijk aanwezig zijn waardoor wij niet kunnen voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw lokale vestiging van Raab Karcher. Onze medewerkers plannen graag een afspraak met u in zolang er geen andere richtlijnen vanuit de overheid komen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

  • Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis. 
  • In al onze showrooms bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat. 
  • We maken onze showrooms extra vaak schoon.

Wat vragen we van u?

• De voorschriften van RIVM te respecteren.
• We hanteren een richtlijn van maximaal 1 klant per 10 vierkante meter.
• Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze showroom.
• Onze showroom niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
• Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

We hebben er alle begrip voor als u de komende weken liever niet naar uw geplande afspraak komt. Graag vragen we u dan om op tijd uw afspraak te annuleren. Dit kan telefonisch of per email.

Wilt u toch graag inspiratie op doen dan kunt u op onze speciale showroom website bij de meeste van onze showrooms een 360° Google Streetview filmpje vinden waardoor u thuis op uw bank toch in onze showroom kunt rondlopen. Website: www.raabkarcher-keukens-badkamers.nl. Wilt u meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.