RAAB KARCHER DIENSTEN

  • Online diensten
  • Logistiek
  • DuurzaamheidRaabCalc

RaabCalc is een webbased (internet) programma, waarmee u eenvoudig, altijd en overal een aanvraag scherp kan calculeren. Er is geen installatie of onderhoud nodig. Maar RaabCalc stelt u ook in staat om een zeer professionele, al dan niet gespecificeerde offerte en eventueel een begroting te kunnen sturen, uiteraard met uw eigen logo en huisstijl. Zo krijgt u het vertrouwen van de opdrachtgever en verhoogt u uw kansen op de opdracht.

Klik hier voor meer informatie over RaabCalc »

RaabWorks

Uw presentatie speelt een uiterst belangrijke rol in het verkrijgen van meer bekendheid en het winnen van vertrouwen bij uw (toekomstige) klanten. En natuurlijk moet de juiste presentatie uiteindelijk meer omzet opleveren. Om u en uw bedrijf te helpen zich professioneel te presenteren, hebben wij RaabWorks ontwikkeld. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken www.raabworks.nl

Klik hier voor meer informatie over RaabWorks 

RaabOnline

RaabOnline maakt online ondernemen in de bouw gemakkelijk.

RaabMobiel

Met de App van Raab Karcher genaamd RaabMobiel kunt u op een hele eenvoudige manier efficiënter en effectiever werken.U kunt snel een product zoeken door een deel van de productomschrijving in te geven of te filteren op productkenmerken. Zo beschikt u waar en wanneer u dat wilt over de meeste actuele productinformatie. Als u het juiste product gevonden hebt, vindt u naast de afbeeldingen, kenmerken en verwerkingsinstructies ook meteen uw nettoprijs en het voorraadniveau in uw Raab Karcher vestiging.

Klik hier voor meer informatie over RaabMobiel »

LeanWorks

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen.
Klik hier voor meer informatie over LeanWorks »

GreenWorks

Raab Karcher biedt met Greenworks een duidelijk herkenbaar assortiment groene producten aan. Met Greenworks heeft het milieu altijd voorrang. Duurzame producten zijn zeker niet altijd duurder dan traditionele producten. Bij Raab Karcher heeft duurzaam twee betekenissen. Duurzaam bouwen is goed voor de wereld en het levert ooki nog eens een besparing op. Maar dat niet alleen. Bouwen met Greenworks zorgt voor een goede aansluiting op de veranderende duurzame markt. Op die manier worden energiebesparende bouwklussen een duurzame, haalbare en betaalbare zaak.
Klik hier voor meer informatie over GreenWorks »

Raab‘s Renovatiehuis

Als u de keuze heeft gemaakt om uw woning te renoveren, heeft u hier jarenlang plezier van. Het is dan ook heel logisch dat u gebruik maakt van duurzame bouwmaterialen die het milieu zo min mogelijk belasten. In Raabs Renovatiehuis is hier veel aandacht aan besteed om zoveel mogelijk duurzame producten te integreren.
Klik hier voor meer informatie over Raabs Renovatiehuis »
Filter op
loading...