Landelijke bouwmaterialenhandel met 32 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop

GreenWorks

Raab Karcher biedt met Greenworks een duidelijk herkenbaar assortiment groene producten aan. Met Greenworks heeft het milieu altijd voorrang. Duurzame producten zijn zeker niet altijd duurder dan traditionele producten. Bij Raab Karcher heeft duurzaam twee betekenissen. Duurzaam bouwen is goed voor de wereld en het levert ooki nog eens een besparing op. Maar dat niet alleen. Bouwen met greenworks zorgt voor een goede aansluiting op de veranderende duurzame markt. Op die manier worden energiebesparende bouwklussen een duurzame, haalbare en betaalbare zaak.

Raab‘s Renovatiehuis

Als u de keuze heeft gemaakt om uw woning te renoveren, heeft u hier jarenlang plezier van. Het is dan ook heel logisch dat u gebruik maakt van duurzame bouwmaterialen die het milieu zo min mogelijk belasten. In Raabs Renovatiehuis is hier veel aandacht aan besteed om zoveel mogelijk duurzame producten te integreren.
Klik hier voor meer informatie over Raabs Renovatiehuis »