Onze specialisten

Raab Karcher werkt er voortdurend aan om een A-merk te zijn en te blijven. Onze  vakkundige specialisten zorgen ervoor dat dit doel bereikt wordt. Uw vragen en  wensen staan bij ons centraal en wij weten als geen ander wat er speelt binnen de  wereld van de bouw. Door op de voet te volgen wat er te koop is en wat de wensen  van u als klant zijn, streven wij er naar om op elk moment en in iedere situatie de  juiste oplossingen te presenteren. Of het nu gaat om een klein product of een compleet project: Wij zijn u van dienst. Wij zetten de extra stap waardoor u een nog betere ondernemer wordt. 

Jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen zijn wij voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren. Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

Ook voor particuliere klanten

Ook voor u als particuliere klant zijn wij een stabiele partner. Onze vakkundige specialisten op het gebied van badkamers, keukens en sanitair helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er van buiten en van binnen perfect uitziet.

Onze bedrijfsvoering

Wij van Raab Karcher houden rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij. Wij geloven namelijk in de waarde van een goed natuurbeheer. Bovendien kijken wij met de activiteiten die wij ondernemen naar het belang van toekomstige generaties. Zodat ook zij kunnen blijven steunen op de Hoeksteen van de Bouw.