IJzersterk assortiment

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, een fundering of een dak, nieuwbouw of renovatie: Raab Karcher heeft de bouwmaterialen en oplossingen die u nodig heeft. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van 150.000 verschillende producten waarvan er 25.000 uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u uw producten liever online bestellen? Dat is geen probleem. Door middel van RaabOnline en RaabMobiel heeft u snel en eenvoudig toegang tot onze materialen. Waar en wanneer u maar wilt.

van Huismerk tot A-merk

Ons assortiment bestaat uit alle bekende A-merken. Wij willen u namelijk de kwaliteit leveren die u verdient. Ook bieden wij een sterk assortiment producten aan onder ons huismerk NOVIPro. Hiermee krijgt u de kwaliteit die hoort bij een A-merk maar dan voor een zeer voordelige prijs. Zo helpen wij u om uw materialen zo voordelig mogelijk in te kopen. Daarnaast bieden wij u onder het label Greenworks tal van duurzame producten. Zodat u kunt voldoen aan de eisen van uw opdrachtgevers op het gebied van milieubewust bouwen.

One Stop Shopping

In onze bouwshops kunt u terecht voor kleine bouwmaterialen waaronder kitten, gereedschappen, gips, verf en mortels. Maar ook voor grotere producten zoals isolatiemateriaal, gipsplaten en dakbedekking bent u in onze bouwshop op het juiste adres. Raab Karcher werkt volgens het principe van One Stop Shopping. U kunt door middel van één bezoek aan de bouwshop direct al uw benodigde materialen kopen. Zo hoeft u maar één keer te rijden en kunt u snel aan de slag. Wilt u uw producten liever af laten leveren of heeft u een specifieke vraag? Wij zijn u graag van dienst.