Infra & Milieu

Naast de reguliere bouwmaterialenhandel heeft Raab Karcher zich sinds de jaren 80 gespecialiseerd in de advisering en toelevering van producten voor de grond-, weg- en waterbouwsector.

In de loop der jaren worden aan deze materialen steeds strengere kwaliteitseisen gesteld. Daarom levert Raab Karcher uitsluitend kwaliteitsproducten, die aan de laatst gestelde normen voldoen en dankzij haar uitgebreide materialen pakket kan Raab Karcher infra & milieu u met een zeer breed scala aan oplossingen van dienst zijn.

De dienstverlening houdt echter niet op bij de levering alléén: vakkennis, specialisme en service zijn sleutelwoorden van Raab Karcher infra & milieu. Dit zorgt ervoor, dat Raab Karcher infra & milieu voor u een deskundige en betrouwbare partner is, waar u van op aan kunt!

Bouwmaterialen voor Infra & Milieu

Het pakket materialen voor deze sector bestaat o.a. uit bestrating, industrieplaten, keerwanden, diverse putten zoals olie-/benzineafscheiders, vetafscheiders, IBA’s, controleputten en pompputten. Daarnaast hebben we ook een vloeistofdicht pakket met kolken, bestrating en platen. Ook leveren we leidingwerk, lijnafwatering en infiltratiematerialen. 

Onze deskundige medewerkers zijn graag bereid u te adviseren bij uw keuze van de juiste materialen. Ons leveringspakket bestaat o.a. uit: afscheiders, lijnafwatering, pompputten, leidingwerk, bestrating, prefab betonelementen, infiltratie. 

Neem contact op