Inloggegevens aanvragen

Heeft uw bedrijf nog geen inlogcode voor RaabOnline/RaabMobiel, dan kunt u deze met behulp van het formulier hieronder aanvragen. U kunt alleen als bouw professional een inlogcode aanvragen.

Bent u een bestaande klant?

Vraag dan via het onderstaande formulier een inlogcode aan. Na verwerking van uw aanvraag ontvangt u per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als er binnen uw organisatie al een gebruiker is die als administrator is aangewezen, dan kan deze persoon ook een inlogcode voor u aanmaken.

Bent u nog geen bestaande klant?

Vraag dan via het onderstaande formulier een inlogcode aan. Vanuit uw dichtstbijzijnde vestiging zal er contact met u opgenomen worden om uw zakelijke aanvraag af te ronden en een klantnummer aan te maken. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.

Bent u een particuliere klant?

Om een inlogcode aan te maken heeft u een klantnummer nodig. Heeft u deze nog niet dan kan de dichtstbijzijnde vestiging een klantnummer voor u aanmaken. Hiervoor hebben wij o.a. een kopie van uw identiteitsbewijs nodig. De verwerking van een nieuw klantnummer duurt 3-5 werkdagen. Heeft u niet de intentie online te bestellen, maar wilt u wel inzicht in ons assortiment, bekijk dan het bouwshop-boekje (12 mb).

Helpdesk

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze helpdesk, bereikbaar via nummer 040 - 238 0 230 of per e-mail e-business@raabkarcher.nl

Gegevens contactpersoon

Geslacht *
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Functie

Bent u al reeds klant van Raab Karcher? *

Klantnummer *
Of
Bedrijfsnaam *
Woonplaats *
Bedrijfsnaam *
Straat + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Inloggegevens aanvragen
Verzenden...
Velden met een * zijn verplicht
Filter op
loading...