Velux lichtkoepels

Wilt u daglicht toevoegen in kamers onder het platte dak waar weinig natuurlijk licht beschikbaar is? Dan is de VELUX lichtkoepel de oplossing. Deze lichtkoepel transformeert uw kamer tot een oase van daglicht. De lichtkoepel is voorzien van een HR++ veiligheidsglasplaat onder de schaal. De koepel is getest en voldoet aan weerstandsklasse 2 van NEN 5096. Hiermee komt de lichtkoepel in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

VELUX lichtkoepels hebben een unieke productcombinatie en bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel. Zo kunt u weer rustig genieten van uw lievelingsfilm, muziek of een leuk gesprek.

Dankzij de warmte-isolatietechnische eigenschappen houdt de VELUX lichtkoepel niet alleen in de winter de kou buiten. Ook in de zomer komt er veel minder warmte door een VELUX lichtkoepel naar binnen in vergelijking met een traditionele lichtkoepel. Bovendien is voor een optimale warmteregulering een VELUX buitenzonwering beschikbaar die perfect aansluit op de lichtkoepel en zo voor een optimaal binnenklimaat zorgt.

Klik hier voor meer informatie en de overige innovaties in Productnieuws 3!