Landelijke dekking

U doet graag zaken met een bouwmaterialenhandelaar in de buurt, maar wil wel profiteren van de voordelen van een landelijke speler. Onze 37 vestigingen, die aangestuurd worden vanuit het hoofdkantoor in Tilburg, hebben een logische landelijke dekking. Onze bouwmaterialen zijn dus eenvoudig toegankelijk voor u. Al onze vestigingen hebben een bouwshop waar u uw producten af kunt halen. Tevens beschikken onze vestigingen over een magazijn. Zo heeft u de zekerheid dat de materialen die u nodig heeft ook daadwerkelijk op voorraad zijn. Waar u ook aan het werk bent binnen Nederland, er is altijd een vestiging van Raab Karcher aanwezig bij u in de buurt.


Altijd op de juiste plek

Wenst u bezoek op de bouwplaats of op uw kantoor? Wij zijn u graag van dienst. Door onze landelijke dekking zijn onze medewerkers altijd aanwezig in de omgeving waar u aan het werk of gestationeerd bent. Bovendien doorkruisen onze vrachtwagens dagelijks het hele land om uw bouwmaterialen af te leveren. Zo krijgt u de service die u verlangt om onbezorgd uw werk uit te voeren.

Onze showrooms

Veel van onze vestigingen zijn uitgerust met een tegelshowroom. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om uzelf of samen met uw klant eens rustig te oriënteren op het uitgebreide tegel assortiment in een showroom bij u in de buurt. Daarnaast beschikt een aantal vestigingen over een keuken- en badkamershowroom. Bij Raab Karcher bent u dus aan het juiste adres voor de inrichting van uw woning.

Raab Karcher actiekrant

De Actiekrant van Raab Karcher wordt 7 keer per jaar uitgebracht. De aanbiedingen die hierin vermeld staan, gelden op al onze vestigingen. Waar in het land u ons ook bezoekt, u profiteert altijd van onze scherpe prijzen. Of het nu gaat om aantrekkelijke acties, een specifieke oplossing of een passend advies: Bij Raab Karcher bent u van harte welkom. Wilt u ook gebruik maken van onze acties en onze actiekrant ontvangen? Vraag dan nu een inlogcode aan van onze portal!