Logistiek

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen

LEANWORKS | JUST-IN-TIME, JUST-IN-PLACE

  • Opslag materialen
  • Bundelen transport
  • Ook op hoogte
  • Carry-on
  • Afval


Meer over Leanworks

Voor 15 uur besteld? Volgende dag geleverd!

Goederen die op voorraad zijn en voor 15.00 uur zijn besteld, kunnen de volgende dag in heel Nederland worden geleverd. Voor bestellingen na 15.00 uur of voor tijdsleveringen zijn er extra leveringsmogelijkheden bij de vestiging bij u in de buurt. Naast het uitgebreide assortiment kunnen we putten uit een nog breder assortiment in onze centrale magazijnen.

Take-it bag

Met deze service zijn grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats verleden tijd. Onze take-it bag neemt weinig ruimte in en zodra deze vol is nemen we deze retour. Niet meer nodig dus om zelf langs de afvalstortplaats te gaan. Deze service is bij al onze Raab Karcher vestigingen te bestellen.

De voordelen voor u op een rijtje:
o Geen extra vrachtbeweging benodigd voor ophalen van afval
CO2 reductie door retour te combineren met levering
o Grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats zijn verleden tijd
o Minimale overlast voor de omgeving
o Eenvoudig afval scheiden
o Op te stellen als milieupleintjes
o Eenvoudig te verplaatsen
o Tijdbesparing:
o Minimale inzet benodigd voor opruimen en/of scheiden afval op bouwplaats
o U hoeft niet meer zelf langs de afvalstortplaats
o Duurzame afvalverwerking, maximale recycling

De take-it bag is verkrijgbaar in onze bouwshop maar kan ook worden meegeleverd met uw bouwmaterialen.

Ruimtegebrek? Gebruik de take-it bag!

Wij leveren waar u maar wilt

Leveringen op de bouwwerf lossen we standaard naast de vrachtwagen, maar op aanvraag kunnen we uw bestelling op elke gewenste plek neerzetten met onze kooiaap. Kwetsbare materialen, materialen die droog moeten blijven en andere gewenste bestellingen worden door ons tegen een geringe meerprijs professioneel verpakt.

De transportmogelijkheden die we u kunnen bieden zijn: stenentrailers met kraan, huifwagens met kooiaap, citytrailers, bakwagens en containerauto’s. Tot de losmogelijkheden behoren de kooiaap, pallethaak, stenenklem en hulotang.

De Raab Karcher containers bieden ideale mogelijkheden voor het veilig opslaan van benodigde bouwmaterialen op de bouwwerf.

COMPACTE MAAR RUIME INDIVIDUELE OPSLAGUNIT VOOR JOUW BOUWPLAATS

Er is steeds minder opslagruimte op de bouwplaats. De ruimte die er wel is, wordt vaak inefficiënt gevuld. Veel tijd en energie gaat verloren met het verplaatsen van mens en materieel. Diefstal van gereedschap en materialen komt steeds vaker voor. De Bouwlocker is hiervoor de ideale oplossing. 

DE GROOTSTE VOORDELEN VAN DE BOUWLOCKER ZIJN: 
• Minder transportbewegingen naar en op de bouwplaats 
• Verhoging van productiviteit en minder verspilling van energie en tijd 
• Efficiëntere invulling van ruimte op de bouwplaats 
• Beveiligde en verzekerde opslag op de bouwplaats (tot € 2.500,- in geval van inbraak)

Begin vandaag met het creëren van flexibiliteit, veiligheid en orde op je bouwplaats. De Bouwlocker kan worden verplaatst naar de verdieping waar gewerkt wordt. Vakmannen verslepen hun kruiwagen vol gereedschap niet meer van en naar hun bus maar slaan deze op in de Bouwlocker. Dat vermindert transportbewegingen op de bouwplaats én het bekende “fileprobleem” voor de bouwlift.

Het huren van een Bouwlocker kost je slechts €59.- per week (exclusief transport & logistiek). Voor meer informatie bekijk hier de brochure van de Bouwlocker of vindt meer informatie op Leanworks.nl