Landelijke bouwmaterialenhandel met 33 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANVRAGEN

LEANWORKS | JUST-IN-TIME, JUST-IN-PLACE

  • Opslag materialen
  • Bundelen transport
  • Ook op hoogte
  • Carry-on
  • Afval


Meer over Leanworks

Logistiek

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen

Voor 15 uur besteld? Volgende dag geleverd!

Goederen die op voorraad zijn en voor 15.00 uur zijn besteld, kunnen de volgende dag in heel Nederland worden geleverd. Voor bestellingen na 15.00 uur of voor tijdsleveringen zijn er extra leveringsmogelijkheden bij de vestiging bij u in de buurt. Naast het uitgebreide assortiment kunnen we putten uit een nog breder assortiment in onze centrale magazijnen. Goederen die voor 17.00 uur bij een centraal magazijn worden besteld, zijn de volgende dag af te halen bij de vestiging bij u in de buurt.

Take-it bag

Met deze service zijn grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats verleden tijd. Onze take-it bag neemt weinig ruimte in en zodra deze vol is nemen we deze retour. Niet meer nodig dus om zelf langs de afvalstortplaats te gaan. Deze service is bij al onze 33 Raab Karcher vestiging te bestellen.

De voordelen voor u op een rijtje:
o Geen extra vrachtbeweging benodigd voor ophalen van afval
o Grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats zijn verleden tijd
o Minimale overlast voor de omgeving
o Eenvoudig afval scheiden
o Op te stellen als milieupleintjes
o Eenvoudig te verplaatsen
o Tijdbesparing:
o Minimale inzet benodigd voor opruimen en/of scheiden afval op bouwplaats
o U hoeft niet meer zelf langs de afvalstortplaats
o Duurzame afvalverwerking, maximale recycling

De take-it bag is verkrijgbaar in onze bouwshop maar kan ook worden meegeleverd met uw bouwmaterialen.

Ruimtegebrek? Gebruik de take-it bag!

Spoedlevering

Om u, onze klant, nog beter tegemoet te komen hebben wij de service “Spoedlevering” gelanceerd. Uw materialen met spoed na aanmelding geleverd. Deze service is bij al onze 33 vestigingen te bestellen.

Spoedlevering geldt:

- Binnen 30km van een vestiging met voorraad
- Materialen moeten met de hand gelost kunnen worden, tenzij op de locatie een heftruck aanwezig is
- Per colli, max. gewicht 31.5 kg, max. lengte 120 cm, max. breedte 100 cm en max. gewicht van de totale vracht mag niet meer dan 1200 kg zijn.

Heb je spoed? Bel Raab Karcher als het met spoed moet!

Wij leveren waar u maar wilt

Leveringen op de bouwwerf lossen we standaard naast de vrachtwagen, maar op aanvraag kunnen we uw bestelling op elke gewenste plek neerzetten met onze kooiaap. Kwetsbare materialen, materialen die droog moeten blijven en andere gewenste bestellingen worden door ons tegen een geringe meerprijs professioneel verpakt.

De transportmogelijkheden die we u kunnen bieden zijn: stenentrailers met kraan, huifwagens met kooiaap, citytrailers, bakwagens en containerauto’s. Tot de losmogelijkheden behoren de kooiaap, pallethaak, stenenklem en hulotang.

De Raab Karcher containers bieden ideale mogelijkheden voor het veilig opslaan van benodigde bouwmaterialen op de bouwwerf.

Winnaar Bouwkennis Marketing Jaarprijs 2015

Raab Karcher is tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst verkozen zowel door de vakjury als het publiek tot de winnaar van de Bouwkennis Marketing Jaarprijs 2015 met het concept Leanworks. De jury gaf aan dat het een goed doordacht concept is, dat echt oplossingen biedt voor de problemen waar tegenaan gelopen wordt op de bouwplaats. De BouwKennis Marketing Jaarprijs is dé nationale erkenning voor het meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector.

Belangrijke ijkpunten voor de jury bij het beoordelen van de concepten waren: de marketingstrategie, de toegevoegde waarde voor de klant, de propositie/positionering van het concept, de communicatieve uitrol, het onderscheidend vermogen en de gestelde doelen en gerealiseerde resultaten. Raab Karcher is erg blij met deze prijs en het stimuleert ons om op dezelfde weg door te gaan.www.leanworks.nl