Raab Karcher lanceert de Nationale stucweken in september & oktober

De gehele maanden september & oktober zetten wij ons uitgebreide stuc-gerelateerde assortiment en aanverwante producten in de schijnwerpers.

De Nationale stucweken gelden twee maanden, van 1 september t/m 31 oktober 2018. In deze periode hebben we verschillende leuke acties waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Deze acties zijn:

 Stuc-aanbiedingen
Tijdens de Nationale stucweken wordt er 4x een speciale Stuc-actie georganiseerd. Dit betreft een kortlopende speciale actie op 1 specifiek product uit ons afhaal assortiment. Natuurlijk aangepast op de behoefte van de stukadoor. Hou je Raab Karcher vestiging in de gaten want dit wordt vrij kort van tevoren aangekondigd. Zeker de moeite waard om langs te komen!

Prijsvraag
Gedurende de looptijd van onze Actiekrant editie 5 die loopt van 3 september t/m 14 oktober kun je als klant automatisch meedoen met de prijsvraag door het kopen van één van de actieproducten in deze Actiekrant. Er kan 5x een goed verzorgde fabrieksreis voor 2 personen naar Gyproc in Kallo (BE) gewonnen worden. Eind oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Extra RaabPlus punten te verdienen
In onze Actiekrant editie 5 die op 3 september uitkomt staan mooie prijsacties van stuc-gerelateerde materialen, maar ook kan je extra RaabPlus punten verdienen op geselecteerde materialen. Op deze manier is het wel heel makkelijk om voor mooie prijzen en handige services te sparen in RaabPlus. Heb je je nog niet aangemeld voor ons spaarprogramma RaabPlus? Doe dit dan snel!

Vraag je Raab Karcher medewerker voor meer informatie over deze mooie acties.

Ook voor al je stuc-gerelateerde materialen ben je bij Raab Karcher op het juiste adres.

Filter op
loading...