Raab Karcher lanceert de Nationale tegelweken in april & mei

De gehele maanden april & mei zetten wij ons uitgebreide assortiment tegels en aanverwante producten in de schijnwerpers.

De Nationale tegelweken gelden twee maanden, van 3 april t/m 31 mei 2018. In deze periode hebben we verschillende leuke acties waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Deze acties zijn:

Kraskaart actie
Bij een afhaal besteding vanaf 75 euro in één van onze 36 Raab Karcher shops ontvang je één kraskaart. Kras je drie dezelfde artikelen? Dan win je
Er zijn vele mooie prijzen te winnen, dus kom zeker langs.

Prijsvraag
Gedurende de looptijd van de Nationale tegelweken zal er een prijsvraag worden uitgeschreven waarbij 4x een fabrieksreis voor 2 personen naar Villeroy & Boch te winnen is (inclusief diner, overnachting en ontbijt!).

Extra RaabPlus punten te verdienen
In onze Actiekrant editie 3 die op 30 april uitkomt staan mooie prijsacties van tegels en aanverwante materialen, maar ook kan je extra RaabPlus punten verdienen op geselecteerde materialen. Op deze manier is het wel heel makkelijk om voor mooie prijzen en handige services te sparen in RaabPlus. Heb je je nog niet aangemeld voor ons spaarprogramma RaabPlus? Doe dit dan snel!

Demonstraties
Tijdens de looptijd van de Nationale tegelweken zullen er verschillende workshops gehouden worden in onze vestigingen. Er is een workshop over waterdichte oplossingen voor de badkamer (Wedi) en een workshop over de verwerking van XXL tegels (V&B, Ardex & Rubi). Vraag in je vestiging na of en wanneer deze workshops gehouden worden.

Vraag je Raab Karcher medewerker voor meer informatie over deze mooie acties.

Ook voor al je tegel & aanverwante materialen ben je bij Raab Karcher op het juiste adres.

Filter op
loading...