Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Wegens onderhoud is onze online portal dit weekend tijdelijk niet beschikbaar.

I.v.m. onderhoud is de Raab Karcher online portal (RaabOnline) en de Raab Karcher app vanaf a.s. zaterdagmiddag 18-9-2021, 12.00 uur t/m zondag 19-9-2021 niet beschikbaar.
14-09-2021
lees verder

Kingspan focust op circulariteit

Planet Passionate. Onder dat motto rolt Kingspan een uitgebreid programma uit om te komen tot verduurzaming en circulariteit. Het bedrijf wil hier een duidelijke pioniersrol in spelen. Kingspan Insulation neemt daarom producten, productieprocessen en bedrijfsvoering onder de loep om de CO2-uitstoot te verlagen en de circulariteit te verhogen.
02-09-2021
lees verder

Duurzame, circulaire woningen met een materiaalpaspoort

Het klinkt in eerste instantie misschien niet ingewikkeld; een woning voorzien van een materiaalpaspoort. Het is een kwestie van goed bijhouden welke materialen worden gebruikt bij de bouw van de woning, alles opschrijven en klaar. Zo simpel is het alleen niet.
13-08-2021
lees verder

Onze vernieuwde app is uit

Jouw handige bouwbuddy altijd dichtbij
21-07-2021
lees verder

Blog: Wapenen van metselwerk was nog nooit zo eenvoudig

Wapenen van binnen- en buitenmetselwerk gaat snel en eenvoudig met Murfor® Compact. De nieuwe metselwerkwapening op rol. Met een rollengte van 30 meter kan de wapening in lange, doorlopende lengtes op het metselwerk gelegd worden en op de juiste lengte(s) worden afgeknipt.
05-07-2021
lees verder

Blog: Inloopdouches met maximale flexibiliteit

Zo flexibel was het inbouwen van inloopdouches nog nooit: Schlüter-KERDI-LINE-VARIO combineert de krachtige en beproefde KERDI-afvoertechniek met elegante, minimalistische profielen
01-07-2021
lees verder

RaabOnline voor een snelle, efficiënte en betrouwbare bedrijfsvoering

Als bouwprofessional wil je zoveel mogelijk actief zijn op de bouw -of werkplaats. En dus zo min mogelijk overbodige energie en tijd verspillen aan andere zaken in de bedrijfsvoering. Je wilt vooral snel inzicht in actuele prijzen, producten en voorraden van je favoriete bouwmaterialenhandel. Dat begrijpt Raab Karcher als geen ander en daarom biedt RaabOnline allerlei nuttige handvatten.
30-06-2021
lees verder

Blog: ’t Mooiste licht is ook duurzaam

De Nederlandse bestaande en nieuwe woningbouw staat voor een enorme opgave: de energietransitie en circulariteit. Daarnaast speelt daglichttoetreding een grote rol bij woningbouw. Denk aan de invloed op het binnencomfort, welzijn, thermische prestaties en gebruik van passieve zonne-energie. Daglichtspecialist FAKRO wil ’t mooiste licht van vandaag én morgen creëren. Hoe? Door design, lichtbeleving en comfort binnenshuis te combineren met duurzame materialen en productieprocessen.
28-06-2021
lees verder

Blog: Alleskunner onder de mortels

De Remix Multimortel is nu al geschikt voor ruim 24 verschillende morteltoepassingen. Vrijwel iedere mortelklus kan met deze alleskunner worden geklaard.
21-06-2021
lees verder

Blog: Renoveren van bestaande lichtstraten

Men verwacht dat 75% van de gebouwen die we vandaag gebruiken, er in 2050 nog zal staan. Het is dus waarschijnlijk dat de behoefte om lichtstraten en lichtkoepels te renoveren zal toenemen, zodat deze gebouwen goede prestaties blijven leveren. De whitepaper ‘De overwegingen voor renovatie van lichtstraten’ van VELUX Commercial biedt een overzicht van het volledige renovatieproces en hoe dit kansen biedt om daglicht en ventilatie te optimaliseren.
14-06-2021
lees verder