Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Eenvoudig en snel je eigen website maken én zelf bijhouden met RaabWorks

Toen Edwin de Man zijn eigen bouwbedrijf begon, dacht hij eigenlijk geen website nodig te hebben. “Zo’n website hoeft voor mij niet, zei ik tegen mijn toenmalige compagnon. Mond-tot-mondreclame is het beste wat er is.” Toch kwam die website er en dat werd, zoals hij dat zelf zegt: “Een peulenschil met RaabWorks.”
16-04-2019
lees verder

Consortium stapt in graskarton

Een consortium van Nederlandse en internationale bedrijven onder leiding van Raab Karcher Greenworks gaat de ontwikkeling van graskarton aanjagen. Greenworks heeft daartoe een ‘Koplopergroep Graskarton’ geformeerd. Rijkswaterstaat is leverancier van het bermgras dat daarvoor wordt ingezet.
11-04-2019
lees verder

Wij ontmoeten je graag op Building Holland!

Ook dit jaar is Greenworks te bewonderen op Building Holland. Dit jaarlijks terugkerende integrale event voor bouw, installatie- en vastgoedsector vindt dit jaar plaats van dinsdag 9 t/m donderdag 11 april in de RAI Amsterdam.
26-03-2019
lees verder

Verkrijgbaar bij Raab Karcher: Gyproc Royal natuurgips

Hij is al 41 jaar stukadoor en toch ging er, zoals hij dat zelf zegt, een wereld voor hem open toen hij voor het eerst Gyproc Royal gebruikte. “Ik werkte al die jaren al met hetzelfde merk. Iets anders gaan gebruiken was niet makkelijk. Het was ook wel even wennen voor een dag of drie. Maar daarna ben je ook helemaal verkocht. Het is goud spul, dat Gyproc Royal, ik ga nooit meer wat anders gebruiken.”
25-03-2019
lees verder

Blog: Energietransitie vraagt goede isolatie

Energiebesparing wordt steeds minder vrijblijvend. Het Klimaatakkoord van Parijs vraagt om een drastische reductie van het gebruik van fossiele energie, tot dichtbij nul in het jaar 2050. Het Nederlandse kabinet wil geen afwachtende houding aannemen. Zo staan in het Regeerakkoord zeer ambitieuze klimaatdoelstellingen geformuleerd. Bedrijfsleven, gebouwbeheerders, overheden, energieproducenten en netbeheerders staan dus voor een enorme uitdaging.
08-03-2019
lees verder

Buitenkansen van Raab: voor alle klussen om het huis

De tijd om weer buiten te gaan klussen komt er alweer aan. Wij introduceren dan ook in de maanden februari, maart & april de “Buitenkansen van Raab” in al onze 35 vestigingen.
04-02-2019
lees verder

Komt u ook naar de Infra Relatiedagen?

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de Infra Relatiedagen beurs weer plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Ook dit jaar is Raab Karcher als exposant weer aanwezig, dit keer staan we in Hal 1 op stand nummer 132.
29-01-2019
lees verder

Marktpartijen en Rijksoverheid tonen belangstelling voor Greenworks op Circulaire beurs en congres 2018 Den Haag

Op uitnodiging van Rijksoverheid, de gemeente Den Haag en Cirkelstad hebben we met Greenworks deelgenomen aan de 1e circulaire beurs en congres in Nederland. De ruim 700 bezoekers waren marktpartijen welke werkzaamheden voor Rijksoverheid uitvoeren of geïnteresseerd zijn in circulair inkopen/bouwen, inkopers van (semi-)overheidsinstellingen, beleidsmedewerkers, bestuurders en experts op het vlak van de circulaire economie.
05-12-2018
lees verder

Raab Karcher lanceert de Nationale stucweken in september & oktober

De gehele maanden september & oktober zetten wij ons uitgebreide stuc-gerelateerde assortiment en aanverwante producten in de schijnwerpers in al onze 35 vestigingen.
01-09-2018
lees verder

20 augustus: Raab Karcher hecht waarde aan uw mening over onze logistieke services

In de afgelopen maanden heeft Raab Karcher een algemeen onderzoek laten uitvoeren door het onafhankelijk onderzoeksbureau Blauw Research.
20-08-2018
lees verder