Nieuwe functies aan RaabOnline toegevoegd

10 oktober 2015
Nieuwe functies aan RaabOnline toegevoegd

Deze week heeft www.raabkarcher.nl een update gekregen waarmee een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd en nieuwe functies zijn toegevoegd.

Zoeken op voorraad per vestiging

Als u een zoekterm heeft ingegeven kunnen de filters gebruikt worden om de zoekopdracht verder te verfijnen. Naast filteren op productkenmerken, classificaties en uw eigen favoriete artikelen is het vanaf nu ook mogelijk om te filteren op voorradig bij een specifieke Raab Karcher vestiging. Alleen de producten die voldoen aan uw zoekopdracht en die op dat moment voorradig zijn op de geselecteerde vestiging worden getoond. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar gipsplaat 2600x600 en u wilt alleen de zoekresultaten die voorradig zijn bij Raab Karcher Hilversum, geef dan uw zoekopdracht in (gipsplaat 2600x600) en selecteer Raab Karcher Hilversum.

Hierbij kunt u in het veld de plaats van de vestiging typen of uit de lijst de betreffende vestiging selecteren.

Netto prijzen verbergen

Op www.raabkarcher.nl worden op verschillende plaatsen uw netto prijscondities getoond. Bijvoorbeeld op de detailpagina van een product of bij de productvergelijking. Het is niet altijd wenselijk dat uw netto prijzen direct op het scherm komen te staan. Bijvoorbeeld als u met uw klant producten in de catalogus bekijkt. Hiervoor is een nieuwe functie toegevoegd waarmee u aangeeft of de nette prijzen verborgen moeten worden. Als u ervoor heeft gekozen de netto prijzen te verbergen dan wordt alleen de bruto adviesprijs getoond. Door op het rode driehoekje te klikken klappen uw netto prijscondities uit.

Het tonen of verbergen van netto prijzen is een instelling die u zelf kunt wijzigen. Standaard staat het verbergen van netto prijzen uit. Dus uw prijscondities worden altijd getoond. Wilt u dit wijzigen? Log dan in op www.raabkarcher.nl en ga via het menu Mijn Account naar Mijn Instellingen. Rechts onderin staat de optie ‘Verberg netto prijzen niet’ Als deze aangevinkt is worden de netto prijzen niet verborgen. Als u deze uitvinkt dan worden de netto prijzen verborgen.

Indicatie voor staffelprijzen in zoekresultaten

Als u op een product prijsafspraken heeft voor afname bij hogere aantallen dan wordt bij de zoekresultaten een icoon getoond bij dit product. Op deze manier wordt u op uw prijsafspraak geattendeerd in de zoekresultaten pagina. Dit icoon wordt alleen getoond wanneer u heeft aangegeven dat u netto prijzen wilt tonen in zoekresultaten. Als u deze optie niet heeft geselecteerd dan worden in zoekresultaten bruto adviesprijzen getoond.

Via het menu Mijn Account > Mijn Instellingen kunt u deze optie in- of uitschakelen

Correctie doorgeven bij producten

Raab Karcher besteedt veel aandacht aan het aanbieden van zo compleet mogelijke productinformatie. Hoe beter en completer onze productinformatie is, hoe efficiënter u uw werk kunt doen. Ondanks de nauwkeurigheid waarmee onze productcatalogus verrijkt wordt kan het voorkomen dat er incorrecte gegevens getoond worden. Valt u een foutje op in de productinformatie, dan geeft u dit eenvoudig door middels de button ‘Foutje gezien? Geef het ons door’ die bij ieder product getoond wordt.

Video’s bij producten

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Zodoende wordt de productinformatie op RaabOnline vanaf nu ook aangevuld met video’s. Als er bij een product een video beschikbaar is dan kunt u deze binnen uw huidige scherm afspelen. In de komende tijd zult u bij steeds meer producten video’s aantreffen.

Deel dit artikel:

Filter op
loading...