Leverancier RaabCalc wint Succesaward bouwsoftware

14 oktober 2015
Leverancier RaabCalc wint Succesaward bouwsoftware
2Jours, de leverancier van RaabCalc is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de bouwsoftwarebranche.

2Jours BV presenteert zich als de specialist in een bijzondere sector, die van de bouwsoftware. 2Jours onderscheidt zich door de grote kennis van software enerzijds en de gang van zaken in de bouw anderzijds, hetgeen resulteert in een applicatie die geheel en al is toegesneden op de bouw: calculatie, planning, facturering etc.

Nominatie

De Nominatiecommissie is van mening dat 2Jours BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar / vertegenwoordiger in de Bouw-softwarebranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015!

Eerder dit jaar heeft ook Raab Karcher deze award gewonnen in de categorie Bouw- en innovatiebranche. Lees het nieuwsitem hier.




Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

Deel dit artikel:

Filter op
loading...