De Ster van Raab 2016 is bekendgemaakt!

27 januari 2016
De Ster van Raab 2016 is bekendgemaakt! Voor Remco was 2015 een enerverend jaar. In de zomer verhuisde de vestiging Tilburg van de Atlasstraat naar de nieuwe locatie aan de Jules Vernestraat. Onder soms uitdagende omstandigheden heeft hij in de shop op de oude locatie zijn klanten tot op de laatste dag met veel enthousiasme bediend. Samen met zijn collega’s heeft hij in korte tijd de nieuwe vestiging opgebouwd en ingericht. En het resultaat mag er zijn. Op ca. 750m2 beschikt de vestiging Tilburg over een afhaalmagazijn met een afgewogen assortiment voor de professionele klanten die bij ieder bezoek worden verrast met aanbiedingen die altijd aantrekkelijk worden gepresenteerd op de kopstellingen en het actieplein. Ondanks de beperkte ruimte slaagt Remco er altijd in een wervende buitenpresentatie neer te zetten. Zijn kennis van de bouwmaterialen zorgt er voor dat de klanten die de shop binnenlopen voor een bouwkundige advies nooit worden teleurgesteld.

Deze prijs die dit jaar voor de vierde keer werd uitgereikt gaat naar de beste bouwshopmedewerker van Raab Karcher. Om in aanmerking te komen voor het “sterpredikaat” volgden ca. 70 medewerkers het afgelopen jaar een training die in het teken stond van het thema “binnenafbouwklus”. In samenwerking met gerenommeerde merken als Fermacell, Dekker, Austria en Umarex Laserliner zijn er drie praktijkdagen georganiseerd waarbij vooral aandacht werd besteed aan de juiste verwerking en toepassing van deze producten. De training moest worden afgerond met een pittige toets.

Eervolle vermeldingen zijn er voor overige genomineerden:

Martijn Kok - Vriezenveen
Jos Appelman – Roosendaal
Mieke van Arendonk – Tiel
Alfred Kroon – Kampen

Ook dit jaar is er weer een Ster van Raab met als thema “Holland”. De praktijkdagen staan gepland voor 15, 16, en 17 maart.

Deel dit artikel:

Filter op
loading...