Ook dit jaar Top Employer Nederland & Top Employer Europe 2017

10 februari 2017
Ook dit jaar Top Employer Nederland & Top Employer Europe 2017 Ook dit jaar Top Employer Nederland & Top Employer Europe 2017

Saint-Gobain, moederbedrijf van Raab Karcher, is net als vorig jaar bekroond met het certificaat "Top Employer Nederland & Top Employer Europe 2017". Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Een andere bepalende factor was de bedrijfscultuur, geworteld in de sterke waarden die de basis van haar Corporate Social Responsibility beleid. Saint-Gobain heeft de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2017 en Top Employers Europe 2017 ontvangen.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitstekende arbeidsvoorwaarden die werkgevers creëren voor hun medewerkers. De resultaten van dit jaarlijkse onderzoek naar arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers in Nederland en Europa zijn net aangekondigd. Saint-Gobain is een van de organisaties die de Top Employers Nederland 2017 en Top Employers Europe 2017 certificering heeft ontvangen.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute.

Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaat binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Saint-Gobain zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

Talent Strategy
Workforce Planning
On-boarding
Learning & Development
Performance Management
Leadership Development
Career & Succession Management
Compensation & Benefits
Culture

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com.

Deel dit artikel:

Filter op
loading...