Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Leveranciersdag 2018

23-04-2018
Donderdag 19 april 2018 vond alweer onze vierde Leveranciersdag plaats. Dit keer stonden de thema’s data, tools en supply chain automation centraal.
Deze thema’s zijn in lijn met onze prioriteiten om samen met onze industrie partners zo goed mogelijk aanwezig te zijn bij onze gezamenlijke klant en de efficiëntie in onze processen te verbeteren.

De Leveranciersdag vond plaats in de oude gevangenis de Koepel in Breda. Een unieke en speciale locatie die zeker een extra dimensie gaf aan deze dag.

Ook hebben wij weer prijzen uitgereikt. Velux is uitgeroepen tot leverancier van het jaar 2017. Saint-Gobain Isover ontving de Greenworks award 2017. Forbo Eurocol heeft de Digital award 2017 in ontvangst genomen. Wij reiken tweejaarlijks deze awards uit met als doel samenwerking, digitalisering en duurzaamheid onder onze topleveranciers te belonen en te stimuleren.

Velux is uitgeroepen tot leverancier van het jaar, de passie en drive van deze toonaangevende partner hebben geleid tot een samenwerking waar beide partijen onderscheidend bezig zijn in de markt. De activiteiten op innovatief gebied gekoppeld aan duurzaamheid en een gerichte marketing strategie zijn de pijlers onder de verkiezing van leverancier van het jaar.

Saint-Gobain Isover heeft de Greenworks award gewonnen vanwege de succesvolle acties die ingezet zijn voor comfort en duurzaamheid. Comfort! Daar draait het allemaal om bij het isoleren van wanden en plafonds. Met een goede isolatie zijn bewoners of gebruikers van een gebouw verzekerd van een aangename temperatuur, optimale geluidsisolatie en een goede brandveiligheid. En met de gratis online Renovatiewijzer van Saint-Gobain Isover kan men eenvoudig uitrekenen met welke energiebesparende maatregelen de meeste energie bespaard wordt en dus interessant zijn om als eerste uit te voeren.

Forbo Eurocol mocht de Digital award in ontvangst nemen, vooral vanwege de uitstekende data informatie waardoor een optimale zichtbaarheid in de online systemen gerealiseerd wordt. Maar ook door prima verwerkingsvideo’s en promo’s waarmee nieuwe producten als BetonDesign ondersteund worden.

We kijken terug op een geslaagde dag in een bijzonder locatie.