Landelijke bouwmaterialenhandel met 32 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop

Exclusief bij Raab Karcher: Profit dakkapellen

06-10-2014

Ervaren mensen uit de bouw ontwikkelden een geheel nieuw systeem voor montage van onderhoudsvrije dak kapellen.Nu exclusief bij Raab Karcher de profit dakkapel.

Het gepatenteerde systeem heeft tal van voordelen zoals:

 • Geen werkzaamheden op het dak
 • De helft minder arbeidstijd
 • Geen lekkagegevoelige details
 • Duurzame materialen
 • Prefab voordelen
 • De voordelen voor de aannemer zijn:

  Plaatsing in 2 uur
  Een ProFit Dakkapel kan als enige in twee uur worden gemonteerd, terwijl de kwaliteit en duurzaamheid t.o.v. traditionele methoden sterk verbetert.

  Veilig werken
  Er wordt gewerkt van binnenuit. Niet meer op het dak. Niet alleen sneller, maar ook veiliger. Nooit meer stukgetrapte dakpannen en dakfolie, maar veilig ongezekerd werken in een werkhouding die de nauwkeurigheid ten goede komt.

  Geen steiger meer nodig
  Dat komt de montagesnelheid ten goede, spaart kosten en arbeidsloon.

  Frame en dakkapel
  De montage start met het aanbrengen van het frame. Ook het frame wordt van binnenuit aangebracht. Van oudsher kwetsbare punten zijn veel beter te bewerken.

  Prefab voorbereid
  De dakkapel ‘klikt’ in het frame. Frame en dakkapel zijn prefab voorbereid volgens specificaties van de aannemer.

  ClickFast
  De gekantelde stand van de dakkapel bij de aanvoer verraadt het innovatieve karakter. De dakkapel scharniert nauwkeurig en gegarandeerd waterdicht op zijn plaats dankzij computergestuurde, machinale prefab productie.

  Optimale afwatering
  De dakkapel klikt in een goot die ook voor afvoer van hemelwater zorgt. Lekgevoelige delen bestaan niet meer en er blijft geen water staan dat stank en rotting kan veroorzaken. Dat betekent duurzaamheid.

  Louter duurzame materialen
  Profit Dakkapellen worden geleverd in uitsluitend duurzame materialen.

  Profit standaarddakkapellen hebben allemaal het gepatenteerde clickfast systeem en zijn voorzien van kunststof kozijnen uit Duitse topkwaliteit profielen en HR++ isolatieglas. Voor de buitenbekleding wordt hoogwaardig aluminiumcomposite gebruikt. Kunststof overstekken zijn uit één stuk. De duurzaamheid spreekt ook uit EPDM dakbedekking en EPDM loodvervanger, beide met een levensduur van meer dan 30 jaar. De Rc-waarde is 5,0. De binnenzijde is volledig afgewerkt met gegrond multiplex.Kleuren: Ral 9001, Ral 9016 en Ral 7016.