Landelijke bouwmaterialenhandel met 33 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANVRAGEN

Raab Karcher is branchewinnaar

22-04-2015

De onderneming weet haar grote kennis van bouwmaterialen en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij onverminderd een hoge klanttevredenheidsscore weet te behalen en in het algemeen wordt gezien als het leidende bedrijf in de branche. De Nominatiecommissie ziet in Raab Karcher een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat zij met recht genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen
Raab Karcher onderscheidt zich door een immens breed scala aan producten, die zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit zijn, door haar instelling om de klant zoveel mogelijk te ontzien, en niet in de laatste plaats door een uitstekende logistieke ondersteuning, middels Leanworks. In een hoog tempo zijn elke dag ruim tweehonderd medewerkers en ruim honderd vrachtwagens puur en alleen met de logistiek bezig. Desgewenst worden goederen extra goed verpakt of in een speciale container afgeleverd, want ook hier geldt weer dat de klant koning is. Een apart vermelding verdient het aspect E-Business, aangezien Raab op dit gebied duidelijk voorop loopt binnen de branche. Klanten kunnen sneller en eenvoudiger calculeren c.q. producten bestellen door de diverse tools en apps die zijn ontwikkeld (RaabCalc en RaabOnline). Daarnaast heeft Raab Karcher met Greenworks een assortiment duurzame bouwmaterialen wat klanten in staat stelt in te spelen op de toenemende vraag en eenvoudig te voldoen aan de wetgeving.

Positie in de markt
Raab Karcher is onderdeel van de franse Multinational Saint-Gobain. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkeling in een markt die continu in beweging is, weet Raab Karcher haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.

Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.