Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Marktpartijen en Rijksoverheid tonen belangstelling voor Greenworks op Circulaire beurs en congres 2018 Den Haag

05-12-2018

Op uitnodiging van Rijksoverheid, de gemeente Den Haag en Cirkelstad hebben we met Greenworks deelgenomen aan de 1e circulaire beurs en congres in Nederland.

De ruim 700 bezoekers waren marktpartijen welke werkzaamheden voor Rijksoverheid uitvoeren of geïnteresseerd zijn in circulair inkopen/bouwen, inkopers van (semi-)overheidsinstellingen, beleidsmedewerkers, bestuurders en experts op het vlak van de circulaire economie.

Er was veel belangstelling voor onze Greenworks producten en de wijze waarop wij met onze 10 duurzame materiaal en productie eigenschappen informatie verstrekken over welke producten passen binnen het circulaire model.
Ook konden bezoekers kennismaken met onze 5 comfortkenmerken. Uiteindelijk zullen de meeste opdrachtgevers veel waarde hechten aan de mate van comfort welke circulaire producten en oplossingen te bieden hebben als onderdeel van een gebouw. Dit maakt circulair duurzaam bouwen beter begrijp baar en uiteindelijk beter verkoopbaar.

In één van de parallelsessie van Cirkelstad gingen de panelleden Ellen Masselink van BAM Erik Koremans van New Horizon Geerke Hooijmeijer van Phi factory Gerhard Hospers van Greenworks o.l.v. Erick Wuestman van Cirkelstad de discussie aan met het publiek over de huidige mogelijkheden, belemmeringen in de regelgeving en toekomstige uitdagingen.

Vandaag werd het nogmaals bevestigd, circulair bouwen leeft!