Blog: Alleskunner onder de mortels

21-06-2021

De Remix Multimortel is nu al geschikt voor ruim 24 verschillende morteltoepassingen. Vrijwel iedere mortelklus kan met deze alleskunner worden geklaard.

De Multimortel is een fabrieksmatig vervaardigde droge mortel op cementbasis. Deze mortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen voor 24 verschillende toepassingen. Zo is het mogelijk om met deze mortel vrijwel alle metselstenen te metselen (ook dunbed en doorstrijk), te stucen, cementdekvloeren te leggen of tegels te zetten. Maar ook voegen, ondersabelen, chipperen en het vastzetten van dakvorsten, dorpels en muurafdekkers is mogelijk. Deze Multimortel is ook uitermate geschikt voor toepassing in aardbevingsgebieden en is door de bijzondere eigenschappen dé probleemoplosser bij uitstek voor diverse moeilijke morteltoepassingen. 

Bespaar op alle fronten 
Maar dat is nog niet alles. Denk ook aan ruimtebesparingen in klusbussen en magazijnen. Arbeidsbesparing doordat gronderen of voorbevochtigen niet meer nodig is. Dit scheelt tijd en arbeid! Er is verder aanzienlijk minder kans op ‘verbranden’ van de mortel door te snelle uitdroging. Deze mortel kan op kleur worden gebracht met een geschikte mortelkleurstof.
Remix Multimortel wordt geleverd in regendichte PE zakken van 25 kg met een verlengde houdbaarheid tot minimaal 24 maanden.