Blog: Van binnen en buiten: volledig ontzorgd!

14-04-2021
Het wordt steeds moeilijker om goede vakmensen te vinden die nog op dejuiste wijze een deur kunnen afhangen. Bovendien worden de uren op de bouw steeds kostbaarder en gaat er vaak iets mis met bijvoorbeeld de maatvoering, met alle faalkosten van dien. Ook het schilderen en aflakken vraagt veel aandacht. Bij Weekamp Deuren is het mogelijk om volledig ontzorgd uw deuren te bestellen, inclusief beglazing en aflak, gemonteerd in het werk. Met garantie.  

DitraheatNaast het afhangen van een deur, is het schilderwerk en het aflakken van een deur een verhaal apart. Hoe ga je om met de planning? Er moeten meerdere verflagen worden aangebracht, die eerst moeten drogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht. En dan teisteren ook nog regen, hitte of insecten de lak. Of deuren die vastplakken aan de tochtrubbers, omdat je de woning toch wilt kunnen afsluiten ’s-nachts, ook als de verf nog niet helemaal droog is. Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.

De oplossing: maatwerkservice
Bij Weekamp Deuren kunt u gelukkig uw deuren kant en klaar bestellen. De deuren kunnen worden voorzien van beglazing, high performance hang- en sluitwerk en alle benodigde infrezingen, volgens de Nederlandse normen voor kwaliteit, inbraakveiligheid en letselschadeveiligheid. Ook kunnen de deuren in het werk worden gemonteerd, uiteraard inclusief garantie. 
Als maatwerkspecialist is Weekamp Deuren gewend om houten binnen- en buitendeuren op maat te leveren. Het bedrijf kan vrijwel iedere deur creëren. Zo zijn er uitzonderlijke maten mogelijk, maar kunnen er ook deuren worden gereproduceerd. Denk aan een deur voor een oud grachtenpand of jaren dertig woning. Dit kan op basis van een foto of eigen ontwerp. 

Aflakservice
Met de aflakservice kunnen deuren in iedere gewenste kleur worden geleverd. Het is zelfs mogelijk om een nieuwe buitendeur in twee kleuren af te laten lakken, bijvoorbeeld buitenzijde in kleur en binnenzijde wit.

Weekamp Montage Service (WMS)
Met de Weekamp Montage Service wordt al het werk uit uw handen genomen. Van inmeten tot afhangen en turn-key opleveren. Deze service ontzorgt zowel de bouwpartner als de eindklant. De klant heeft direct contact met één persoon vanuit Weekamp, zodat alles soepel en helder verloopt. Tijdens deze verregaande service wordt het volgende traject doorlopen:
1. Bestelling van een Weekamp deur. Als u een Weekamp deur inclusief Montage Service bestelt, is het van belang een complete deur te bestellen. Hierbij gebruikt u een handig digitaal bestelformulier. 
2. Deur inmeten bij klant. Eén contactpersoon van het Weekamp Montage Team neemt contact op met de klant om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak inspecteert Weekamp de deur en wordt deze vakkundig ingemeten.
3. Bestelling afronden. Zodra de klant helemaal tevreden is wordt aan de hand van de inmeetgegevens de bestelling afgerond. Hierna volgt de definitieve opdrachtbevestiging en gaat de deur in productie.
4. Deur afhangen. De contactpersoon van het Weekamp Montage Team neemt contact op met de klant. Ze plannen een afspraak in om de deur af te hangen. Desgewenst wordt de oude deur afgevoerd.
5. Ontvangst garantiecertificaat. De klant ontvangt het garantiecertificaat van de monteur. Hiermee heeft de klant zes jaar garantie op de deur. 

Uiteindelijk heeft de klant dus een zorgeloze deur!