Nieuwe mijlpaal in 10 jaar Greenworks: Raab Karcher plant 2.500 bomen met Trees for All

06-12-2021

Het is alweer 10 jaar geleden dat we bij Raab Karcher Greenworks oprichtten. De ambitie: de gebouwde omgeving in Nederland verduurzamen door het kiezen voor duurzaamheid en comfort super makkelijk maken. Inmiddels beschikken we over een zeer breed assortiment Greenworks producten, realiseerden we met klanten prachtige Greenworks projecten, leidden we meer dan vijftienduizend professionals op in onze Greenworks Academy en zijn we een strategisch partnerschap aangegaan met Wasco en Koninklijke Oosterberg.

We zijn ontzettend trots dat Greenworks ondertussen diep geworteld zit in het DNA van Raab Karcher en top of mind is bij veel van onze klanten. We blijven door ontwikkelen en bouwen met al onze 80 Greenworks partners. We zitten bijna op een Greenworks omzetpercentage van 50% en onze ambitie ligt alleen maar hoger.

10 jaar Greenworks vieren we nu met het bedrijfsbospartnerschap bij Trees for All. 
Hiermee planten we 2.500 bomen. Deze zullen worden gepland in het Bongo district in Noord Ghana en in het Brabantse Groene Woud.

Afgelopen donderdag 2 december mochten we samen met Trees for All de eerste bomen planten in het Brabantse Groene Woud. Het Greenworks team zijn samen met Wasco & Koninklijke Oosterberg de modder ingedoken om dit nieuwe bedrijfsbos aan te planten. We zijn ontzettend trots dat we een tastbare bijdrage hebben kunnen leveren aan de wereld van morgen.

We willen iedereen bedanken voor hun bijdrage aan Greenworks en gaan vol vertrouwen de volgende 10 jaar in!