Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Onderscheidende diensten

Raab Karcher biedt u het beste advies over de beste bouwmaterialen voor de beste prijs. Uiteraard…Maar Raab Karcher gaat verder. Wij willen u op alle gebieden ondersteunen, waardoor u efficiënter en effectiever kunt werken en uiteindelijk succesvoller bent. Wij richten ons daarbij op een drietal gebieden, namelijk online ondersteuning, duurzaamheid en logistiek. 

Raab Karcher ook Online

Online business is de afgelopen jaren razendsnel gegroeid. Ook aan de bouwhandel is deze ontwikkeling niet voorbij gegaan. Raab Karcher heeft daarom diensten ontwikkeld op het gebied van E-business, zodat wij u als ondernemer in de bouw optimaal kunnen ondersteunen. Bij ons kunt u terecht voor online productinformatie en bestellen, het snel en volledig maken van calculaties, professioneel offereren en bouw en onderhoud van uw bedrijfswebsite. Met de online diensten van Raab Karcher kunt u efficiënter en zonder zorgen ondernemer zijn. 


Logistieke diensten

Ook met onze dienst op het gebied van goederentransport zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw bouwprojecten een succes worden door het logistieke gedeelte tot in perfectie voor u te regelen. Hierbij bieden wij niet alleen gedegen transport, maar ook alle andere zaken die van belang zijn voor een logistieke operatie. Of het nu gaat om opslag, afvalmanagement of leveringen op specifieke plaatsen: Wij zijn u graag van dienst.

Raab Karcher biedt u oplossingen

Bent u op zoek naar oplossingen op het gebied van renovatie? Wij bieden u een totaalconcept waarbij u heel eenvoudig ontdekt welke renovaties u toe kunt passen op het gebouw van uw klant. Bovendien hebben wij voor u een calculatiemethode waarmee u snel en eenvoudig renovatiecombies uit kunt rekenen en offreren. Uiteraard maakt u hierbij zo veel mogelijk gebruik van duurzame bouwmaterialen. Met Greenworks heeft u een eenvoudig, maar compleet overzicht welke producten hier toe behoren. Wij gaan verder dan oplossingen op productniveau. Wij hebben totaaloplossingen waar u en uw klant echt iets mee kunnen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden u onze diensten graag aan zodat u uw klant optimaal van dienst kunt zijn.