Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Online bestellen voor particulieren

Wilt u zelf een klus uitvoeren of moet u juist de materialen kopen, die een vakman nodig heeft? Bij Raab Karcher bent u aan het juiste adres. Met een assortiment van meer dan 40.000 bouwmaterialen van absolute professionele kwaliteit. Van dakpannen tot tegels en van metselmortel tot boormachines, werkelijk alle materialen rondom bouwen kunt u nu online bestellen.

U kunt er voor kiezen om uw bestelling op een van de Raab Karcher vestigingen op te komen halen, of om deze te laten bezorgen. Al vanaf 400 euro (exclusief BTW) doen we dat ook nog gratis. Binnen de openingstijden van de vestiging kunt u na 1,5 uur de materialen al ophalen en bestelling voor 15.00 uur kunnen we een dag later al bezorgen (mits voorradig).

Duurzaam bouwen doe je met Duurzame Bouwmaterialen. Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken, hebben we een speciaal assortiment samen gesteld met de naam Greenworks. U kunt ook deze producten makkelijk online bestellen.

Via deze link kunt u een inlogcode aanvragen.