RaabWorks

Uw presentatie speelt een uiterst belangrijke rol in het verkrijgen van meer bekendheid en het winnen van vertrouwen bij uw (toekomstige) klanten. En natuurlijk moet de juiste presentatie uiteindelijk meer omzet opleveren. Om u en uw bedrijf te helpen zich professioneel te presenteren, hebben wij RaabWorks ontwikkeld. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken www.raabworks.nl

Klik hier voor meer informatie over RaabWorks »

Raab App

Met de App van Raab Karcher kun je op een hele eenvoudige manier efficiënter en effectiever werken. Je kunt snel een product zoeken door een deel van de productomschrijving in te geven of te filteren op productkenmerken. Zo beschik je waar en wanneer je dat wilt over de meeste actuele productinformatie. Via je eigen dashboard heb je een duidelijk overzicht van je bestellingen, leveringen en facturen. Het maken van bestellijsten en materiaallijsten is nu ook mogelijk in de App.
Klik hier voor meer informatie over de Raab App »

RaabOnline

RaabOnline maakt online ondernemen in de bouw gemakkelijk.

PDRIE

Pdrie, een koppeling speciaal ontwikkeld voor de bouw. Admicom en Raab Karcher hebben een unieke koppeling gemaakt. De tijd dat je lang moest zoeken naar het juiste product in de onoverzichtelijke artikelbestanden van leveranciers is voorbij. Met Pdrie kan iedere werkvoorbereider, calculator, projectleider of inkoper, gemakkelijk realtime producten zoeken en filteren bij toonaangevende toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie over Pdrie »