Ontstaansgeschiedenis

De ontstaansgeschiedenis van Raab Karcher gaat terug tot in de 19e eeuw. Sinds de jaren ’70 zijn wij actief binnen Nederland. Wij garanderen u daarom jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bouwmaterialen. Hier laten wij u als ondernemer in de bouw graag van profiteren.

Bedrijfsstructuur

Onze organisatie wordt geleid door de algemeen directeur dhr. Bernard Wessel. Daarnaast hebben de afdelingen Finance, Sales & Marketing, Purchase & Category management, Logistiek en HR hun eigen directeur. Vanuit de directie is er een voortdurende stimulans om onze activiteiten te verbeteren zodat wij u kunnen helpen om een nog succesvollere ondernemer te worden. Onze vakkundige specialisten staan dagelijks klaar om u hiermee van dienst te zijn.

3 pijlers van de organisatie

Onze activiteiten rusten op drie belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Dit zijn Logistiek, Duurzaamheid en E-business. Wij regelen het logistieke proces vanaf het magazijn tot aan de bouwplaats. Bovendien bieden wij u duurzame producten, trainingen en totaaloplossingen zodat u uw klant optimaal van dienst kunt zijn. En met onze oplossingen op het gebied van online werken, zorgen wij ervoor dat u uw werkzaamheden snel en eenvoudig uit kunt voeren.

Op ons kunt u steunen. Wij zijn de Hoeksteen van de Bouw.