Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Perfecte Logistiek

In de bouw draait het om efficiëntie. U als ondernemer in de bouw wilt uw bestelde producten zo snel mogelijk geleverd hebben. Raab Karcher regelt dit voor u. Dit doen we door middel van ons zeer goed georganiseerde logistieke apparaat. Dagelijks staan onze medewerkers klaar om u logistiek te ontzorgen. In onze magazijnen is ruim voldoende voorraad aanwezig om u snel van dienst te zijn. Bovendien staan onze producten veilig opgeslagen. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit kunnen bieden die u verlangt.

LeanWorks

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen.

Dat onze logistiek verder gaat dan slechts het afleveren van bouwmaterialen wordt bewezen door Leanworks. Hiermee ontzorgt Raab Karcher u van uw volledige logistieke proces van het bouwproject. Of het nu gaat om leveringen op hoogte, opslag van branchevreemde materialen, het retour nemen van materialen of het inzetten van hulpmiddelen bij het afleveren van goederen: Wij regelen het voor u. Door het toepassen van Leanworks bij projecten is er een productiviteitsverbetering van 10 tot 15% haalbaar. Bij ons hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken om logistieke problemen en bespaart u tegelijkertijd veel geld.
Klik hier voor meer informatie over Leanworks »