Prefab Bouwen

Prefab bouwen betekent tijdwinst. Besteed meer tijd in het voortraject, en maak op de bouw flinke slagen. Minder faalkosten, minder last van weersinvloeden. Of het nu gaat om fundering en keldertechniek, systeemvloeren, cascotechniek, systeemdaken, houtskeletbouw, kozijnen of lichtgewicht schoorstenen... bij Raab Karcher kunt u terecht voor een breed assortiment kant-en-klare oplossingen. Raab Karcher is sinds 1990 bezig met de ontwikkeling van prefab bouwen en we volgen de marktontwikkelingen op de voet.

    

KOM JIJ ONS BEZOEKEN OP DE PREFAB BEURS?

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021 vindt de Prefab beurs in de Brabanthallen in Den Bosch plaats. Deze beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. 

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Prefab bouwen? Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoek ons in Hal 5 – Standnummer C024


Raab Karcher, dé specialist in Prefab bouwen! Registreer je via onderstaande link voor een gratis toegangskaart. 


Registreren voor gratis toegangskaart


Ditraheat

De prefab afdeling van Raab Karcher is bemand met een uitgebreid team van specialisten. Dankzij hun vakkennis kunnen zij uw plannen analyseren en de juiste prefab oplossing samen met u bepalen. U kunt voor alle bouwdelen bij ons terecht, wat de onderlinge afstemming uiteraard een stuk eenvoudiger maakt. Hoe eerder u ons contacteert hoe eerder wij mee kunnen denken in de meest economische en praktische oplossing voor uw project.

Voordelen van Prefab bouwen:

  • Door de snelheid minder weersafhankelijk en sneller resultaat
  • Minder werkuren dus minder kosten
  • Minder weersafhankelijk waardoor minder verlet 
  • Doordat er vooraf actief wordt nagedacht tijdens de werkvoorbereiding, zijn er minder faalkosten op de bouwplaats 
  • Minder afval en bouwmaterialen op de bouwplaats
  • Productie onder geconditioneerde omstandigheden waardoor een hoge kwaliteit en afwerkingsniveau gewaarborgd kan worden
  • Ook traditionele bouw is mogelijk met prefab, er kan aan de individuele wensen worden voldaan


Bekijk de prefab bouw brochure