Prefab Wand- en Cascotechniek

Prefab staat voor snel en efficiënt bouwen met producten van hoge kwaliteit en het besparen op de totale bouwtijd en -kosten. Onze afdeling ‘Wand en Casco’ biedt verschillende oplossingen voor woningbouw, utiliteitswerken en stallenbouw. De werkvoorbereiders helpen u graag met hun specifieke expertise. Voor woningbouw en utiliteitswerken leveren wij prefab wanden van keramiek, (cellen)beton en HSB. Daarnaast leveren en monteren wij brandwanden van beton en cellenbeton voor bedrijfspanden, al dan niet in combinatie met vloeren. Maar ook bieden wij esthetische wandsystemen geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Ook leveren en monteren wij lichte scheidingswanden van cellenbeton, welke wij behangklaar voor u kunnen afwerken. Dit kan indien gewenst inclusief het leveren en monteren van stalen binnendeur/kozijncombinaties. Buitenkozijnen leveren wij in verschillende uitvoeringen van kunststof, aluminium en hout. Dit kan ook in een speedassortiment met zeer korte levertijden.
Projectmatig kunnen wij groot prefab beton onderdelen leveren. Denk daarbij aan balkons, galerijplaten en betontrappen.
Wij volgen de ontwikkelingen van de markt op de voet en breiden ons assortiment continu uit met de laatste actuele innovatieve oplossingen.