Landelijke bouwmaterialenhandel met 32 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop

RAABCALC | SCHERP CALCULEREN, PROFESSIONEEL OFFREREN

  • Actuele productinformatie
  • Actuele prijsinformatie
  • Webbased, geen onderhoud
  • Combi´s

Meer informatie RaabCalc

Scherp calculeren, Professioneel offreren

Graag zien we onze klanten succesvol. Dat doet Raab Karcher door haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Niet alleen door het aanbieden van een breed assortiment tegen scherpe prijzen, gecombineerd met een perfecte logistiek, maar ook door diensten aan te bieden, die voor u het ondernemerschap effectiever en efficiënter maken.

Wat is het?

Een offerte voor een bouwproject wordt vrijwel altijd bij meerdere partijen aangevraagd. Het leveren van vakwerk is de basis, maar u zult zich moeten onderscheiden om de opdracht binnen te halen. Een goede prijs is hierbij essentieel, maar een professionele aanpak is minstens zo belangrijk. Met RaabCalc als uw bouwcalculatiesoftware kunt u webbased en met uw eigen prijzen de aanvraag scherp calculeren om te voorkomen dat u te veel vraagt, maar zeker om te voorkomen dat u te weinig vraagt. U hebt ook direct inzage in de meest actuele voorraden productinformatie. RaabCalc stelt u ook in staat om een zeer professionele, al dan niet gespecificeerde offerte te kunnen sturen, uiteraard met uw eigen logo en huisstijl. Zo krijgt u het vertrouwen van de opdrachtgever en verhoogt u uw kansen op de opdracht. RaabCalc is een zeer gebruiksvriendelijk en compleet programma omdat het denkt vanuit de bouwer in plaats vanuit de techniek.

Scherp calculeren

RaabCalc werkt met zogenaamde bouwdelen. Dit zijn combinaties van totale, voorgedefinieerde projecten zoals de opdrachtgever deze aanvraagt. Denk hierbij aan het plaatsen van een erker, een uit- of aanbouw of een dakkapel. In de basismodule zitten de meest voorkomende aangevraagde bouwdelen. Voor de vakmannen die zich op een vakgebied hebben gespecialiseerd of veel aanvragen krijgen rondom hetzelfde toepassing komen nog aanvullende modules beschikbaar zoals Renovatie Plus, Na-isolatie Pus, AfbouwPlus,Stallenbouw, etc.

Professioneel offreren

Het belang van een goede en professionele offerte en een goede opvolging hierop wordt nog weleens onderschat. Met RaabCalc creëert u door een druk op de knop een professionele offerte met uw logo met daarin de prijzen voor de opdrachtgever. Deze prijzen zijn door u zelf automatisch te genereren door een opslag te bepalen op uw eigen inkoopprijs. Ook ziet u of de door u geoffreerde materialen in voldoende mate op voorraad zijn. Meer weten? Neem contact op met uw vaste contactpersoon voor een demonstratie.