RAABMOBIEL | ACTUELE BOUWINFORMATIE, DIGITAAL BESTELLEN

  • Complete productcatalogus
  • Direct bestellen
  • Het laatste nieuws
  • Zowel voor Apple als Android


Download voor iOS (Apple)

Download voor Android

De meest complete productcatalogus

U kunt snel een product zoeken door een deel van de productomschrijving in te geven of te filteren op productkenmerken. Zo beschikt u waar en wanneer u dat wilt over de meeste actuele productinformatie. Als u het juiste product gevonden hebt, vindt u naast de afbeeldingen, kenmerken en verwerkingsinstructies ook meteen uw nettoprijs en het voorraadniveau in uw Raab Karcher vestiging.

Digitaal bestellen

Vanuit de app kunt u daarna ook direct een bestelling plaatsen om vervolgens aan te geven op welke Raab Karcher vestiging u het wilt afhalen of waar u de producten wilt laten bezorgen.

Het laatste nieuws

Raab Karcher houdt u op de hoogte van het voor u interessante laatste nieuws en nieuwe innovatieve en/of duurzame producten. Ook ziet u in de app wie uw contactpersoon is en kunt u daar direct telefonisch of per mail contact mee opnemen.

Heeft u een klus verder weg?

Dan vertelt de app u wat de dichtstbijzijnde Raab Karcher vestiging is. Ten slotte vindt u een overzicht van alle acties uit de Actiekrant, maar ook echte knallers die alleen via de app geldig zijn.

RaabMobiel is beschikbaar voor smartphones en tablets en is gratis beschikbaar in de vorm van een app voor alle Ios (Apple) iPhones en iPads en alle Android smartphones en tablets. Daarnaast is de app ook beschikbaar als een webappvoor gebruik op smartphones en tablets van andere besturingssystemen.