RAABONLINE | DE PORTAL VAN RAAB KARCHER VOOR BOUW PROFESSIONALS


  • Productcatalogus met 40.000 bouwmaterialen
  • Realtime voorraadinformatie en uw eigen prijzen
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd
  • Uw bestelling binnen 1,5 uur afhalen in een van onze vestigingen
  • Extra voordelige online acties


Vraag uw logingegevens aan

24/7 toegang tot 40.000 artikelen voor de bouw

Met RaabOnline heeft u 24/7 toegang tot 40.000 artikelen voor de bouw. Per artikel is de productinformatie weergegeven zoals de afmetingen, kleur en technische kenmerken. De informatie wordt verder verrijkt met belangrijke documentatie van de fabrikant. Denk hierbij aan veiligheidsbladen, montagevoorschriftten, certificaten en indien van toepassing Greenworks informatiebladen.

Vergelijkbare artikelen en alternatieven beschikbaar

Om u te helpen bij uw aankoop stellen wij enkele alternatieven voor die mogelijk beter geschikt zijn voor uw klus. Dit kan een vergelijkbaar product zijn met een andere prijs/kwaliteit verhouding of een duurzamer product. En om er zeker van te zijn dat u aan alles heeft gedacht stellen wij bijpassende en complementerende bouwmaterialen voor.

Identieke inloggegevens voor onze portal en App

De inloggegevens van RaabOnline en RaabMobiel zijn identiek. Door in te loggen kunnen we u inzicht geven in de actuele voorraden. Op uw eigen vestiging, maar ook op één van de andere vestigingen in ons landelijk netwerk. RaabOnline toont uw eigen persoonlijke prijscondities zoals u deze met Raab Karcher hebt afgesproken. RaabOnline toont de prijzen excl. BTW, per stuk of in staffelprijzen U bestelt snel en eenvoudig uw bouwmaterialen waarbij u zelf de bezorgdatum of het afhaalmoment bepaalt. Uiteraard kunt u uw bouwmaterialen ophalen bij de Raab Karcher vestiging van uw voorkeur.