Landelijke bouwmaterialenhandel met 35 vestigingen én een compleet assortiment van 150.000+ artikelen. Selecteer je bouwshop
ACCOUNT AANMAKEN

Vakkundige specialisten

Een goed advies is goud waard. Daarom heeft Raab Karcher professionals in dienst die u ondersteunen, zodat u het beste advies kunt geven aan uw klant.

De specialisten in onze bouwshops kunnen u alles vertellen over kleine bouwmaterialen, chemische producten en zakgoed. Terwijl onze vertegenwoordigers u alles kunnen vertellen op het gebied van projecten, nieuwbouw en renovatie. Bovendien hebben zij nauw contact met de medewerkers van de binnendienst. Zo voorzien wij u snel en accuraat van het antwoord op uw vraag.

Showrooms

In onze showrooms ontmoet u onze specialisten op het gebied van onder andere stenen, dakpannen, tegels, badkamers, keukens en sanitair. Dagelijks zijn zij in de weer om u te voorzien van de informatie waar u naar op zoek bent. Zij helpen zowel de bouwprofessional als de particulier graag met het uitzoeken van materialen. Onze medewerkers worden ondersteund door productspecialisten. Zij hebben door training en jarenlange ervaring enorm veel kennis over de producten waar u mee werkt. Wat uw vraag ook is, zij voorzien u van een gedegen advies. Zaken doen met Raab Karcher betekent dat u krijgt wat u verdient: Een bouwhandelaar met kennis en expertise die met u meedenkt en u helpt succesvol te zijn.


Raab Karcher groeit mee

De bouwwereld is constant in beweging. Er vinden voortdurend productontwikkelingen en nieuwe innovaties plaats. Wij trainen onze medewerkers zodat zij tot op het detail weten wat er speelt in de bouw. Onze medewerkers worden zowel intern als extern opgeleid. Zo krijgen zij gedegen kennis die zij aan u doorgeven op het gebied van nieuwe producten, totaaloplossingen en concepten met betrekking tot Logistiek, Duurzaamheid en E-business. 

Wij beseffen het belang van gedegen advies voor u als ondernemer in de bouw. Daarom staan onze vakkundige specialisten klaar om u optimaal van dienst te zijn.